Professionelle løsninger til konkurrencedygtiger priser er en af grundpillerne i Farmhouse Design. Du og din virksomhed er i trygge og engagerede hænder gennem hele designprocessen – uanset om I skal have lavet ny corporate identity, ny hjemmeside, logo eller markedsføringsmaterialer.

 

Blandt kunderne er Farmhouse Design kendt for at arbejde hurtigt og effektivt – med et udpræget professionelt resultat. Læs kundeudtalelser.

 

Farmhouse Design samarbejder desuden med et stort netværk af dygtige leverandører inden for eksempelvis foto, tryk, tekst, webteknologi mv.

 

Det betyder, at vi kan løse alle dine kommunikations- og markedsføringsopgaver fra start til slut. Du behøver kun have kontakt ét sted – så koordinerer jeg resten.

 

Kontakt mig for et uforbindende tilbud på din næste visuelle kommunikationsopgave.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Designprogrammer og corporate visual identity-programmer ✪ Profil- og imagebrochurer
✪ Design af mobilapplikationer (Apps) ✪ Webdesign ✪ Foldere ✪ Brochurer ✪ Flyers ✪ Kataloger ✪
Kampagnefoldere ✪ Forhandlerinfo ✪ Kundemagasiner ✪ Informationsmaterialer ✪ Annoncer ✪
Webannoncer ✪ Webbannere ✪ og meget mere…

Lasse Korsemann Horne

Lasse Korsemann Horne

Seniorredaktør / Lindhardt & Ringhof digital

Farmhouse Design / Carina Krusaa har lavet omslag til en lang række ebøger og lydbøger for Lindhardt og Ringhof i mere end to år. Hun har udarbejdet flere flotte seriepræg bl.a til Jørn Riel, Øjenvidner 19-14-18 samt stået for at udforme Egmont Hörverlags visuelle identitet på fysiske og digitale omslag. I løbet af meget kort tid har Carina designet mere end 100 omslag for forlaget. Det er en fornøjelse at samarbejde med Carina. Hun er kreativ og rammer som regel plet med første design. Hun er meget hurtig og effektiv. Det er meget tilfredsstillende at arbejde med Carina fordi arbejdet bliver gjort hurtigt og meget godt. Jeg kan kun give Carina mine bedste anbefalinger og står naturligvis til rådighed for yderligere referencer på lasse.horne[a]lrforlag.dk